Detailhandel te koop


Voor winkelpanden in Noord-Nederland, kijk op de site van www.retailmakelaar.nl


Supermarkt (recreatie) in Hindeloopen in Zuid-West Friesland
Projectnummer: S 105079

De supermarkt is opgericht in 1989 als vennootschap onder firma. De ondernemers (vader en zoon) hebben eerst onder de vlag Cop compact supermarkten gewerkt. Na verloop van tijd is gekozen om verder te gaan als eenmanszaak en voor een zogenaamde vrije supermarkt in combinatie met een seizoensupermarkt. De supermarkt is dan geopend van medio maart tot en met medio oktober, in principe 7 dagen per week. Het pand is gelegen in een sfeervol en pittoresk dorpje aan een van de mooiste meren van Friesland. Het pand waarin de supermarkt is gevestigd is in eigendom bij de eigenaren. Boven de winkel is een groot appartement met dakterras. Er is in het seizoen momenteel een personeelslid met een vast contract in dienst. In het (kleine) stadje is slechts n supermarkt, welke haar klanten ook krijgt uit de regio. In de zomer komen veel toeristen met hun boot naar het stadje om in de grote jachthaven te verblijven. Verder komen veel toeristen naar de mooie campings in de directe omgeving van Hindeloopen om te recreren.
De food en non-food producten worden afgenomen van een lokale groothandel en verder zijn er diverse regionale leveranciers. Het bedrijf heeft een beperkt assortiment food en non-food artikelen. De verkoopvloer oppervlakte is ca. 280 m2 met separaat in een loods daarachter een behoorlijk magazijn met koeling en diepvries. De omzet in het seizoen ligt tussen 500.000,00 en 600.000,00 De dagelijkse gezins boodschappen worden door het echtpaar verkocht in de winkel. De eigenaren hebben nu een levensfase bereikt waarop zij een andere invulling aan hun leven willen geven en willen stoppen met hun winkel. Zij willen zowel hun winkelactiviteiten als ook hun pand verkopen.

Reageer op dit object, klik hier

Voor nadere informatie:
Succesor Select B.V.
T.a.v. Melle F. Veenstra
Tel: 0511- 542 910 of 06 - 22 99 28 04
Zie ook voor meer info op www.fundainbusiness.nl/winkel

 

SUPERMARKT IN MOOI RECREATIEDORP IN ZUID-WEST FRIESLAND **VERKOCHT**
Projectnummer: S 104029

De supermarkt is opgericht in 1989 als vennootschap onder firma. Het ondernemersechtpaar heeft altijd als zogenaamde “vrije” supermarkt haar diensten verleend aan haar klanten. Het pand is gelegen in een sfeervol en pittoresk dorpje aan een van de mooiste meren van Friesland.

Het pand waarin de supermarkt is gevestigd is in eigendom bij de eigenaren. Boven de winkel is een groot appartement met dakterras.  
Er zijn binnen de onderneming momenteel drie personeelsleden met een tijdelijk contract in dienst. In het (kleine) dorp is slechts één supermarkt, welke haar klanten ook krijgt uit de regio en in de zomer vooral van de vakantiegangers en de toeristen met hun boten in de jachthaven.
In de zomer komen veel toeristen naar het dorp en in de omgeving om te recreëren.
De food en non-food producten worden afgenomen van een lokale groothandel en verder zijn er diverse regionale leveranciers. Het bedrijf heeft een beperkt assortiment food en non-food artikelen. De verkoopvloer oppervlakte is ca. 160 m2 is met daarachter een behoorlijk magazijn met koeling en diepvries.
De dagelijkse gezins boodschappen worden door het echtpaar verkocht in de winkel. 

De eigenaren hebben bijna de AOW leeftijd bereikt en willen stoppen met hun winkel. Zij willen zowel hun winkelactiviteiten als ook hun pand verkopen.

Reageer op dit object, klik hier