MKB te koop
Klussenbedrijf in Noord- Nederland**VERKOCHT**
(specialisme: Rookkanaal expert)
Projectnummer: S 304821

Het klussenbedrijf annex aannemingsbedrijf  bestaat sedert ca. 1984. De onderneming stond en staat voor kwaliteit en is gespecialiseerd in rookkanalen. De projecten worden voornamelijk uitgevoerd in de drie Noordelijke provincies. Momenteel zijn drie fulltime allround werklieden/schoorsteen specialisten  binnen het bedrijf actief. Het onroerend goed behoort ook tot de verkoop, in de loods is een werkplaats, kantoor en sociale ruimten. De locatie is goed onderhouden en gerenoveerd. Sinds kort is er ook een fulltime verkoper in dienst, die de gehele showroom heeft gereorganiseerd en opnieuw ingedeeld. Het te verkopen onderdeel van de onderneming is actief als eenmanszaak. De algehele dagelijkse leiding van de onderneming ligt in handen bij een echtpaar wat familie is van de eigenaar. De uitvoering van dit beleid wordt gedaan door een office manager. Het bedrijf valt niet binnen de bouw CAO maar volgt wel de loonafspraken uit deze CAO. De oorspronkelijke activiteiten van het bedrijf bestonden uit het in opdracht uitvoeren van burgerlijke projecten. Middels onderhoudscontracten worden klanten vastgelegd en jaarlijks bezocht voor schoorsteen vegen, onderhoud en eventueel reparatie. De eigenaresse wil op (korte) termijn stoppen i.v.m. haar leeftijd. Doordat binnen het bedrijf of in de naaste familie geen opvolging aanwezig is, heeft de eigenaresse  besloten over te gaan tot verkoop van de onderneming..Wij zoeken een (grote) partij die het geheel kan overnemen maar ook kan betalen. Deze partij zou een (groot) bouwbedrijf kunnen zijn die op zoek is naar specialisatie en synergie. Een andere mogelijkheid is een partij met een twee hoofdige leiding, die wil opsplitsen.

Reageer op dit object, klik hier

 

Automobielbedrijf met werkplaats en woning in Groningen
Projectnummer: K 32814

De onderneming is in 1975 door de eigenaar en zijn vrouw gestart vanaf de huidige locatie. In de loop van de tijd zijn de huidige loodsen bijgebouwd en voldoen deze aan de eisen van deze tijd. Zo voldoet de aanwezige werkplaats met een viertal bruggen aan alle (vergunning)eisen en is er naast de showroom voldoende ruimte om auto's te koop aan te bieden. De meest uiteenlopende merken auto's worden daarbij aangeboden. Van stationwagen tot Sedan, van Opel tot Alfa Romeo.
De locatie is gelegen aan een doorgaande weg op een mooie zichtlocatie en is voor potentiële kopers eenvoudig te vinden. Het totale terrein is ca. 5.000 m² groot en is voor een groot deel omheind met een hekwerk. In de werkplaats is een vloeistofdichte vloer met vet afscheider aanwezig. Er zijn twee kantoren en sociale ruimten aanwezig.. De locatie ligt aan de rand van een woonwijk van de stad en is voor de potentiële klanten eenvoudig te vinden. Indien gewenst wordt bij de aankoop van een auto ook de financiering voor de klant verzorgd.

De onderneming opereert als eenmanszaak, die ook het onroerendgoed in eigendom heeft. Het rendement van de onderneming is, gezien de economische omstandigheden, goed te noemen. Tot de verkoop behoort de onderneming, het totale onroerend goed alsmede het naast gelegen woonhuis. Er zijn 3 medewerkers in vaste dienst, de administratie wordt uitbesteed. De reden van verkoop is de leeftijd van de ondernemer, hij wil stoppen op korte termijn, er is geen opvolger binnen de familie of in het bedrijf.

Reageer op dit object, klik hier

 

 

 

 

 

Caravancentrum in Noord-Nederland
Projectnummer: MKB 30648

De huidige eigenaar van het caravancentrum heeft in 1999 de onderneming gekocht vanuit een MBO positie. In de loop der jaren heeft hij, samen met zijn partner en personeel de onderneming uitgebouwd tot een topbedrijf op haar gebied. De locatie ligt in het centrum van de drie Noordelijke provincies.
Voor met name de caravan handel geldt dat de klanten verspreid over heel Nederland zitten. Reden hiervoor is met name de gerenommeerde dealerschappen. De locatie beslaat ca. 4000 m2 waarvan ca. 2.800 m2 is bestraat en de overige meters zijn bebouwd met een zeer energiezuinige verkoophal en werkplaatsloods. Tevens beschikt men in de verkoopruimte over een kantoor, kantine en toiletruimte. De onderneming heeft de juridische status van vennootschap onder firma. Binnen de onderneming staan 4 medewerkers op de loonlijst, totaal werken zij per week ca. 120 uur.
De onderneming is een speciaalzaak op het gebied van caravans en recreatieve goederen in de meest ruime zin van het woord. Daarnaast vormt de service en technische ondersteuning een zeer sterk punt van de onderneming. De omzet was in 2007 circa € 2.000.000,00 met een goed rendement.
De economische groei is inmiddels goed op gang gekomen. Ook de recreatiebranche ziet haar omzet groeien. De eigenaar heeft de mogelijkheid om een nieuwe uitdaging aan te gaan en heeft daarop besloten de onderneming te verkopen.


Reageer op dit object, klik hier

 

AUTOMOBIELBEDRIJF MET WERKPLAATS **VERKOCHT**
Projectnummer: S24101

Onderneming, gelegen in de regio Harlingen - Franeker - Leeuwarden, is in 2000 door de huidige eigenaar overgenomen. Reden van de overname was om een doorstart te kunnen maken van het eigen bedrijf, dat uit haar jasje was gegroeid. Schaalvergroting was noodzakelijk en deze locatie voldeed voor de gewenste doorgroei aan de vooraf gestelde wensen. Zo voldoet de aanwezige werkplaats met een tweetal bruggen aan alle (vergunnings)eisen en is er naast de showroom voldoende ruimte om auto's te koop aan te bieden. De meest uiteenlopende merken auto's worden daarbij aangeboden. Van stationwagen tot Sedan, van Opel tot Alfa Romeo. Doordat de locatie dicht bij de snelweg is gelegen is het voor potentiële kopers eenvoudig te vinden. Indien gewenst wordt bij de aankoop van een auto ook de financiering voor de klant verzorgd. Tot de verkoop behoort het totale onroerend goed alsmede het bijgelegen woonhuis.

Reageer op dit object, klik hier


Alle projecten worden zorgvuldig en discreet behandeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Melle F. Veenstra, telefoon: (0511) 542910 of mobiel 06 - 22 99 28 04.